20 mei 2018
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 9

Written by: Virbac Nederland
9-5-2017 11:24 

Logo dag van de hond

Tijdens de Dag van de Hond kan iedereen, met of zonder hond, op tientallen plaatsen in het land kennis maken met demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport. Tijdens deze dag zetten de deelnemende kynologenclubs, hondensportverenigingen en rasverenigingen gezamenlijk hun poorten open voor het publiek.

Op 21 mei aanstaande zijn op meer dan 40 locaties, verspreid over heel Nederland, activiteiten met honden. Iedereen met belangstelling voor honden wordt van harte uitgenodigd om deze “open dag” te bezoeken.

Flyer dag van de hond Het thema van de dag van de hond 2017 is “Kind & Hond”. Een hond is voor kinderen een speciale huisgenoot en de aanwezigheid van een hond bevordert de sociale ontwikkeling en moedigt aan tot activiteiten in de open lucht, zoals wandelen en eventueel sportactiviteiten met de hond. 

Op de website
www.dagvandehond.nl treft u informatie aan over de locaties waar op 21 mei de activiteiten plaatsvinden. Voor de bezoekers aan deze activiteiten is er een “goodie bag” met onder andere informatie over hondenbezit en de verzorging van de hond. Iedereen met interesse in honden is, met of zonder hond, van harte uitgenodigd! Aan een bezoek aan de deelnemende locaties zijn geen kosten verbonden.  

Tags: