15 oktober 2018
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

sep 1

Written by: Virbac Nederland
1-9-2017 13:27 

VOLLEDIG TOEGEWIJD AAN DIERGEZONDHEID

Veterinary HPM - Veterinary Global CareOpgericht door een dierenarts, met dierenartsen als afnemers en gebruikers van de producten, is Virbac volledig gefocust op diergeneeskunde. Deze veterinaire cultuur is sterk ontwikkeld binnen de onderneming. Er zijn wereldwijd honderden dierenartsen werkzaam binnen Virbac. In diverse functies uiteenlopend van R & D, klinisch onderzoek, technische en commerciële functies. Al die dierenartsen hebben hun netwerken in de landen waarin ze werkzaam zijn. Virbac is echt diep geworteld in de veterinaire wereld van de landen waar het bedrijf actief is. Op dit moment is Virbac actief in meer dan 100 landen verspreid over alle continenten. Het is de op 8 na grootste veterinair-farmaceutische onderneming in de wereld.

VIRBAC DEDICATED TO ANIMAL HEALTHVirbac Animal Health  - volledig toegewijd aan diergezondheid

Al ruim 25 jaar combineert Virbac de kennis van Farmacie met die van klinische voeding. Dit unieke gezondheidsmanagement gaat verder dan alleen het behandelen van een pathologie. Elk product ondersteunt het behoud van de algemene gezondheid van het dier. Dit gaat verder dan alléén het behandelen van een specifieke aandoening. Daarmee is Virbac volledig toegewijd aan diergezondheid en biedt u als legitieme partner in de diergezondheid een compleet product portfolio.

Veterinary HPM - Nutrition for CarnivoresZiek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. De nieuwe VETERINARY HPM therapeutische voedingsrange is gebaseerd op een Hoog Eiwit- Laag Koolhydraat formulering, waarbij gemiddeld meer dan 90% van het eiwit van dierlijke oorsprong is. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten.

Het resultaat is een therapeutische voeding die zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een carnivoor.

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op www.virbac.nl/veterinary-HPM.

Tags: