6 maart 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 11

Written by: Virbac Nederland
11-12-2019 14:40 

Groep Geneeskunde Paard

In 2020 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 14de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 4 bevlogen sprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. Wij zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

Dr. Laurence Lefère neemt u mee in hun presentatie ‘Wat kan ik in de praktijk met echografie bij koliek?’ wat zijn de do’s & don’ts voor de eerstelijns practicus? Dr. Karianne Lievaart en Mr. Marcel Spierenburg zullen hun ervaringen met u delen over dit onderwerp wat als het met het dierenwelzijn op een paardenbedrijf mis gaat? Dr. Deon van der Merwe is een legende op het gebied van toxicologie neemt u mee in zijn betoog over klimaatverandering; wat zijn de toxicologische risico’s vanuit ruwvoer?

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden.

Klinische Avonden Paard 2020Tijdens de nascholing is er een clinic en gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

De Avonden worden gehouden op:

• Dinsdag 11 februari - Stal de Mersken, Siegerswoude
• Woensdag 12 februari - Van Hall Larenstein, Velp (Arnhem)
• Donderdag 13 februari - Stal de Margaretha Hoeve, Dinteloord

Button Inschrijving KAP 2019U kan deze nuttige en gezellige middag/avond beleven voor slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal bij IcoVet.

Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als bij het CPD.

Dus graag tot ziens op één van de inspirerende locaties!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.