12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 15

Written by: Virbac Nederland
15-12-2020 15:41 

Groep Geneeskunde Paard

In 2021 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 15de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Helaas niet zoals u gewend bent van ons, maar in aangepaste vorm vanwege de welbekende COVID-19 situatie. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 3 bevlogen sprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen online te behandelen. Wij zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

Wij gaan voor een optimale interactieve digitale ervaring!
In 2021 bieden wij u een digitale en interactieve ervaring door in een inspirerende omgeving, met hoogwaardige audiovisuele kwaliteit, de Klinische Avonden Paard op een professionele manier te organiseren. U kunt de lezingen dus gewoon volgen vanuit huis en uw eigen comfortabele stoel.

De onderwerpen: 
Huidtumoren; actuele ontwikkelingen voor de eerstelijns praticus, praktische & direct toepasbare online martking; wat moet u als dierenarts nou echt doen en wat vooral niet? en de hoogdrachtige merrie; wat zijn de risico’s & complicaties waar u rekening mee moet houden?

Onze sprekers:
Dr. Jos Ensink (Specialist chirurgie paard), Msc. Annika Rettig (marketing consultant) en drs. Merel Dierks (ervaringsdeskundige op gebied van drachtige merries en moederloze veulens).Klinische Avonden Paard 2021

De Avonden worden gehouden op:

• Dinsdag 9 februari - Live
• Woensdag 10 februari - Semi-live
 

Button Inschrijving KAP 2021U kan deze nuttige en gezellige middag/avond beleven voor slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal in.

Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als bij het CPD.

Kortom, we verwelkomen u volgend jaar graag online op één van de Klinische Avonden!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.