20 januari 2022
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Webwinkel > Backhome Shop

Backhome Shop (chipreaders)

Virbac heeft in de BackHome shop een breed assortiment aan chipreaders (afleesapparaten). Om een chip af te kunnen lezen is een afleesapparaat (chipreader) nodig. Die zijn er inmiddels in vele uitvoeringen, uiteenlopend van een goedkoop en eenvoudig apparaatje voor de dierenbezitter, tot zeer geavanceerde apparaten voor professionele gebruikers. Onderstaand staan de verschillende chipreaders uit het assortiment van Virbac.

Let op, de vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Compact MAX

Compact MAX

Prijs € 204,95
De BackHome Compact MAX pocket scanner heeft, door de rondlopende antenne, gunstige uitlees eigenschappen. Deze reader leest de meest toegepaste transponders (“chips”) te weten ISO FDX-B en FDX-A FECAVA. Door de compacte afmetingen kan deze reader gemakkelijk worden meegenomen voor gebruik buitenshuis. De Compact MAX is vooral bedoeld voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren. (hond, kat, fretten, vogels).
Voorraad
56
Code
65.300.10
Hoeveelheid
  

Compact MAX

De BackHome Compact MAX pocket scanner heeft gunstige uitlees eigenschappen. Deze reader leest de meest toegepaste transponders (“chips”) te weten ISO FDX-B en FDX-A FECAVA. Door de compacte afmetingen kan deze reader gemakkelijk worden meegenomen voor gebruik buitenshuis. De Compact MAX is vooral bedoeld voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren. (hond, kat, fretten, vogels).


De reader kan door middel van een USB kabel aan een computerpoort worden verbonden om de uitgelezen transpondernummers door te geven naar de computer. Dit kan zowel realtime, dus tijdens het uitlezen, als achteraf vanuit het geheugen worden gedaan. Deze verbinding is “plug and play”. Er is geen set-up programma nodig. De Compact MAX heeft een fullcolour grafische display en de intuïtieve bediening wordt gestuurd door grafische icoontjes. De reader is (spat)waterdicht indien de USB poort is gesloten door middel van de afsluit dop.

De afleesafstand is 7-12cm, afhankelijk van het merk en/of implantatieplaats van de transponder.

Product Documentation

BackHome Compact Max technische specificaties
BackHome Compact Max technische specificaties
Winkelmandje