22 mei 2022
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Webwinkel > Backhome Shop

Backhome Shop (chipreaders)

Virbac heeft in de BackHome shop een breed assortiment aan chipreaders (afleesapparaten). Om een chip af te kunnen lezen is een afleesapparaat (chipreader) nodig. Die zijn er inmiddels in vele uitvoeringen, uiteenlopend van een goedkoop en eenvoudig apparaatje voor de dierenbezitter, tot zeer geavanceerde apparaten voor professionele gebruikers. Onderstaand staan de verschillende chipreaders uit het assortiment van Virbac.

Let op, de vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

OmniMax

Omni MAX

Prijs € 401,70
De BackHome Omni MAX leest de ISO FDX-B en FDX-A FECAVA en TROVAN en AVID encrypted USA transponders af. Deze reader is uitermate geschikt voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren. (hond, kat, fretten, vogels). Deze reader is geschikt voor gebruik in de kliniek maar kan ook gemakkelijk worden meegenomen voor gebruik buitenshuis. Door het grote aantal verschillende transponder typen dat wordt gelezen is deze reader ook geschikt voor professionals die zich te maken hebben met dieren van onbekende herkomst en gebruikers die betrokken zijn bij import van dieren.
Voorraad
69
Code
65.300.13
Hoeveelheid
  

Omni MAX

De BackHome Omni MAX leest de ISO FDX-B en FDX-A FECAVA en TROVAN en AVID encrypted USA transponders af. Deze reader is uitermate geschikt voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren. (hond, kat, fretten, vogels). De Omni MAX heeft door de rondlopende antenne, gunstige uitlees eigenschappen. Deze reader is geschikt voor gebruik in de kliniek maar kan ook gemakkelijk worden meegenomen voor gebruik buitenshuis. Door het grote aantal verschillende transponder typen dat wordt gelezen is deze reader ook geschikt voor professionals die zich te maken hebben met dieren van onbekende herkomst en gebruikers die betrokken zijn bij import van dieren.

De reader kan door middel van een USB kabel aan een computerpoort worden verbonden om de uitgelezen transpondernummers door te geven naar de computer, Dit kan zowel realtime, dus tijdens het uitlezen, als achteraf vanuit het geheugen (2 GB) worden gedaan. Deze verbinding is “plug and play”. Er is geen set-up programma nodig. De Omni MAX heeft een fullcolour grafische display en de intuïtieve bediening wordt gestuurd door grafische icoontjes. De bediening door middel van een centraal geplaatst “touch scroll-wheel” is bijzonder gebruikersvriendelijk. De reader is (spat)waterdicht indien de USB poort is gesloten door middel van de afsluit dop.

De afleesafstand is 5-20 cm afhankelijk van het merk en/of implementatieplaats van de transponder

Product Documentation

BackHome Omni Max technische specificaties
BackHome Omni Max technische specificaties
Winkelmandje