13 april 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

AANBEVELINGEN ONDERSTEUND DOOR VOORAANSTAANDE VETERINAIRE EXPERTS
Veterinary HPM - seniorVanuit haar betrokkenheid bij veilige en gezonde huisdiervoeding heeft FEDIAF, de Europese branchevereniging voor de huisdiervoedingsindustrie, een nieuwe expertpaper gepubliceerd met daarin essentiële informatie over de voedingsbehoeftes van oudere honden. Het opstellen van de expertpaper gebeurde onder leiding van de ‘Scientific Advisory Board van FEDIAF, die bestaat uit onafhankelijke academici van gerenommeerde Europese universiteiten.

Het aantal oudere honden in relatie tot de totale hondenpopulatie neemt toe. “Het is absoluut noodzakelijk hun speciale behoeftes op voedingsgebied in acht te nemen”, adviseert Dr. Thomas Brenten, voorzitter van de ‘Nutrition & Analytical Science Group’ van FEDIAF. “Goede voeding is essentieel en zorgt ervoor dat de inname van energie, eiwitten, mineralen en vitamines optimaal is afgestemd voor een goede gezondheid en een lang leven.” Fediaf

Virbac is lid van de FEDIAF en volledig toegewijd aan diergezondheid. Daarmee biedt Virbac u, als partner in de diergezondheid, een complete voedingslijn voor oudere honden en katten. Dit unieke gezondheidsmanagement gaat verder dan alleen het behandelen van een de aandoening. 

Bekijk de video’s op onze website www.virbac.nl of op ons Virbac Nederland Youtube kanaal.

Vraag uw praktijkmedewerker om advies en informatie. 
Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op www.virbac.nl/veterinary-HPM.Comments are closed.