25 maart 2023
imgHeader HPM Algemeen
imgHeader HPM V2

Veterinary HPM Concept

Veterinary HPM kat button
Neutered Cat button
HPM Baby Pre Neutered Cat
HPM Junior Neutered Cat
HPM Adult Neutered Cat
HPM Adult Neutered-Entire Cat

HPM Senior Neutered Cat
HPM Hond button

Veterinary HPM > Kat > Gezondheidsvoeding > Neutered Cat

De nieuwe generatie voeding voor uw kat

pictogram HPM Neutered CatU vraagt zich, net als vele katteneigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw kat te eten geeft. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw kat heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.

Elke kat -ook die van u- is een CARNIVOOR. Echter veel kattenvoedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten teveel granen en zetmeel. Wist u dat 66% van de voedingen voor de volwassen kat een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft?** Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen.
VETERINARY HPM is anders dan andere kattenvoedingen in de markt.

VETERINARY HPM is een nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van de kat. Het assortiment van hyper-premium kattenvoeding is gebaseerd op een laag koolhydraat - hoog eiwit formulering.
De hoeveelheid zetmeel en koolhydraten is significant verlaagd en vervangen door een hoog gehalte aan dierlijk eiwit om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. Veterinary HPM bevat tevens een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten ter ondersteuning van een goede conditie en gezondheid.

Assortiment Neutered Cat
een voeding voor elk formaat, leeftijd & levensstijl. Of het nu om een groot of klein ras, kitten of senior, gesteriliseerd of niet gaat, VETERINARY HPM voorziet in de nutritionele behoefte van elke kat. Elk product is speciaal ontwikkeld voor elke situatie, aangepast aan de specifieke conditie,gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw kat.

HPM Preneutered Baby CatHPM Junior Neutered CatHPM Adult Neutered CatHPM Adult Neutered Cat with SalmonHPM Senior Neutered Cat         Packshot natvoeding Neutered Adult Salmon