19 juni 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Zaterdag 23 januari 2016, Muntgebouw Utrecht De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2016 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren en Utrecht Dental wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen. Bekijk alle Vlogjes tot nu toe!

Daar zijn 4 redenen voor: 1. Topsprekers van internationale faam! 2. 3,5 formele accreditatiepunt! 3. Gezellige collegiale sfeer met heerlijk eten! 4. ...

Milpro smakelijke ontwormingstabletten voor hond en kat, met als werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel, zijn bewezen effectief tegen de meest voorkomende wormen. Zo is Milpro o.a. werkzaam tegen spoelwormen en lintwormen, ook de vossenlintworm én kan bovendien worden ingezet ter preventie van hartworminfecties. Zappar heeft speciaal voor Milpro een 3D app ontwikkeld.

In 2007 introduceerde Virbac Cortavance®, een spray met als werkzame stof Hydrocortisonaceponaat. Hydrocortisonaceponaat is een dermocorticoïd met een sterke intrinsieke glucocorticoïde werkzaamheid. Dit betekent dat het bij honden zowel de infectie als de jeuk verzacht, wat leidt tot een snelle genezing van huidlaesies die veroorzaakt zijn door inflammatoire en jeukende dermatosen.