13 april 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Een gevoelig maagdarmstelsel is dagelijkse realiteit bij sommige gezonde honden. Onderzoek toont aan dat tot 28% van de huisdiereigenaren aangeeft dat hun hond spijsverterings-problemen heeft.* De VETERINARY HPM range biedt kwalitatieve voeding voor alle honden. Sensitive Digest is daarom speciaal geformuleerd voor middelgrote & grote honden met een gevoelig maagdarmstelsel.  Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Virbac voor middelgrote & grote honden een specifieke formulering ontwikkeld waarvan is bewezen dat binnen...

Effipro DUO spot-on voor de kat voorkomt de vermenigvuldiging van vlooien gedurende maar liefst 12 weken! De combinatie van de werkzame stoffen pyriproxyfen, een Insecten Groei Remmer (IGR), en fipronil heeft naast het vlo- en teekdodende effect (fipronil) ook een effect op onvolwassen stadia van vlooien (en teken) in de omgeving.   

Het is duidelijk dat bescherming van vee tegen uitwendige parasieten na een zachte winter ook komende zomer een belangrijk aandachtspunt zal moeten zijn voor veehouders.  Het devies is dan ook: begin op tijd om de infectiedruk te beheersen!