6 maart 2021
imgHeader Deltanil met logo

Deltanil pour-on

Deltanil pour-on > Flexibag - Farmpack

Flexibag - Farmpack

Deltanil - Flexibag® & Farmpack®
Ook komend weideseizoen is een goede bescherming van rundvee en schapen tegen uitwendige parasieten belangrijk. Virbac introduceert het innovatieve FARMPACK® en FLEXIBAG® doseersysteem als een unieke combinatie voor eenvoudige toediening van Deltanil pour-on bij koppelbehandeling tegen uitwendige parasieten. 

Lees hier de blog over de Innovatieve Flexibag en Farmpack

Ontwikkeld met veehouders voor veehouders
In samenwerking met veehouders heeft Virbac de Farmpack Flexibag ontwikkeld om zo op een praktisch en veilige manier koppelbehandeling toe te passen. De Farmpack rugzak met daarin de Flexibag maakt dat de veehouder efficiënt en comfortabel zijn dieren kan behandelen ongeacht de huisvesting. Dit zorgt voor minders stress bij de veehouder en zijn dieren en optimaliseert de therapietrouw voor een doeltreffende vliegenbestrijding. 

Deltanil presentaties & Houdbaarheid
Deltanil is nu verkrijgbaar in 3 praktische presentaties! Naast de 0,5 L en 1 L is nu de 2,5 L Flexibag (250 doseringen) in combinatie met de Farmpack nieuw toegevoegd aan het assortiment. De houdbaarheid van het diergeneesmiddel in de verkoopverpakkingen is 5 jaar. Voor Flexibag zakken is de houdbaarheid na eerste opening van de verpakking: 2 jaar. Daarmee geeft u uw veehouders de mogelijkheid om meerdere keren tijdens het seizoen te behandelen.

Gebruikerservaringen & Tevredenheidsonderzoek 
Onderzoek laat zien dat melkveehouders in 4 Europese landen (Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië) zeer tevreden zijn over het gebruik van de Farmpack met Flexibag.