13 april 2024
imgHeader Pet Fit Club - Weight

Veterinary HPM Concept
HPM Nutrition for Canivores
HPM Global Preventive Profile
Veterinary Global Care
AcceptatieGarantie
LogiNut
Navigatiebutton Pet Fit Club

Navigatiebutton PitPat Dog Activity Monitor
Productboek
 

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button
 
 

 

Veterinary HPM > Concept > Pet Fit Club

De Pet Fit Club

Gewicht doet er toe!

Naar schatting heeft meer dan 50% van de honden en katten in Nederland last van overgewicht of obesitas. Huisdieren op ideaal gewicht houden kan een hele uitdaging zijn. Toch is het erg belangrijk voor hun gezondheid en welzijn. Deskundigen bevestigen dat dieren die gedurende hun hele leven een ideaal lichaamsgewicht hebben gezonder en langer leven!Pet Fit Club logo animatie

Overgewicht of obesitas zorgt voor een verhoogd risico bij anesthesie. Daarnaast betekent overgewicht een verhoogd risico op het ontwikkelen van een scala van aandoeningen en ziektes zoals:

  • Suikerziekte
  • Gewrichtsproblemen
  • Hartaandoeningen
  • Gebitsproblemen
  • Urineweg aandoeningen
  • Huidaandoeningen

Virbac kiest bewust voor een gewichtsverliesprogramma met een positieve insteek. Vandaar ook de naam Pet FIT Club. Het motto is dan ook om op een gemakkelijke & effectieve manier voor gezonde & gelukkige huisdieren te zorgen! Het is speciaal ontwikkeld om gewichtsverlies leuk te maken en u zal blij verrast zijn met de veranderingen die u bij uw hond of kat zult zien.

Vraag uw eigen dierenarts naar meer informatie over het Pet FIT Club gewichtsverliesprogramma en de PitPat dog activity monitor!