4 oktober 2023
imgHeader Pet Fit Club - Weight

Veterinary HPM Concept
HPM Nutrition for Canivores
HPM Global Preventive Profile
Veterinary Global Care
AcceptatieGarantie
LogiNut
Navigatiebutton Pet Fit Club

Navigatiebutton PitPat Dog Activity Monitor
Productboek
 

Veterinary HPM kat button

HPM Hond button
 
 

 

Veterinary HPM > Concept > Pet Fit Club > PitPat

PitPat Dog Activity Monitor

Hond met Pitpat om en appWat is PitPat?
Met de PitPat dog activity monitor voor honden kunt u de fitheid van uw hond in de gaten houden door de activiteiten gedurende de dag te meten en er zo voor te zorgen dat ze voldoende beweging krijgen. Veterinaire specialisten onderschrijven de toegevoegde waarde van een dog activity monitor bij bijvoorbeeld een gewichtsverliesprogramma, castratie of revalidatie.

Hoe werkt het?
Dit slimme apparaat wordt bevestigd aan de halsband van uw hond en meet zijn of haar activiteiten. Of u nu thuis bent of op stap, de activity monitor houdt alle bewegingen bij en helpt u om ervoor te zorgen dat uw hond voldoende actief is. Het kan u zelfs een idee geven van hoe actief uw huisdier is wanneer u niet thuis bent, zodat, als dat nodig is, u een langere wandeling kan maken wanneer u terug thuis bent. U kunt zijn vooruitgang met de gratis app volgen en krijgt aanbevelingen op basis van leeftijd, ras en activiteit van uw huisdier.

Wanneer te gebruiken
Om fit en gezond te blijven, is het belangrijk dat honden voldoende bewegen. Bewegen verbrandt niet alleen uit hun voedsel, maar het doet ook hun gewrichten werken en versterkt hun spieren, waardoor ze de kracht hebben om actief te blijven als ze ouder worden. Het kan handig zijn als u de richtlijnen voor uw specifieke ras en leeftijd van uw hond kent om ervoor te zorgen dat u het juiste schema maakt waar uw hond ook van kan genieten. Wanneer u de hoeveelheid activiteit van uw hond kent terwijl je niet in de buurt bent, helpt het u om de lengte van zijn wandelingen aan te passen om hem in tip-top conditie te houden.

Ga naar www.pitpat.com voor meer informatie of vraag uw dierenarts naar de mogelijkheden.