Slechte adem kan een probleem vormen en de hechte band die u met uw hond heeft opgebouwd verstoren. Bijna 50% van de hondeneigenaren geven aan een hond met een slechte adem te hebben.1
Een slechte adem kan een signaal zijn van een onderliggend gezondheidsprobleem, zoals problemen met tanden en/of tandvlees. Tandplak en bacteriën in de mondholte kunnen serieuze gebitsproblemen veroorzaken.1 Of het kan een signaal zijn van een probleem in een ander deel van het lichaam bijvoorbeeld, het hart, de longen, alvleesklier, lever, nieren of een verstoorde spijsvertering.
VeggieDent® FR3SH™ Kauwstrips dragen bij aan een verfrissende adem. De innovatieve formulering ondersteunt het behoud van een frisse adem én een gezond gebit op 3 manieren:
1 REINIGT: vermindert orale oorzaken van een slechte adem
2 VERFRIST: verfrist en verkoelt de adem
3 SPIJSVERTERING: helpt tegen de spijsverteringsgerelateerde oorzaken van een slechte adem
Naast de reeds bestaande VeggieDent® FR3SH producten introduceert Virbac nu de bewezen VeggieDent® FR3SH Single als een enkelvoudige verpakking. De Single is een uitstekende to-go oplossing voor eigenaren die buitenshuis toch gebitsverzorging willen.
VeggieDent® FR3SH™ zorgt voor effectieve reiniging van tanden & tandvlees. De uniek gepatenteerde ‘Z’ vorm versterkt de mechanische reiniging die vorming van tandplak helpt voorkomen. Het is zeer smakelijk en goed verteerbaar. Daarnaast is VeggieDent volledig van plantaardig oorsprong wat het een caloriearme vegetarische kauwstrip maakt die uitermate geschikt is bij een hypoallergeen dieet. Het bevat geen GMO mais, geen dierlijk eiwit, geen kunstmatige ingrediënten en is glutenvrij. Het is wetenschappelijk bewezen dat dagelijks gebruik van VeggieDent Kauwstrips voor honden de vorming van tandplak en tandsteen vermindert.
Studies tonen aan dat honden de kauwstrip zeer smakelijk vinden, ze worden gezien als een beloning!
Probeer vandaag nog de FR3SH™ Technologie - frisse adem met slechts één kauwstrip.
1. Culham N, Rawlings JM. Oral malodor and its relevance to periodontal disease in the dog. J Vet Dent. 1998;15:165–168.