6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 3

Written by: Virbac Nederland
3-12-2012 09:10 

Heel wat honden en katten zijn bang voor vuurwerk. De jaarwisseling is voor hen dan ook niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende manieren om hiermee om te gaan. Medicatie rond oudejaarsavond is een Telizen hond en katmogelijkheid, maar lang niet altijd de beste keuze.

Het smakelijk voedingssupplement Telizen kan een bijdrage leveren aan de vermindering van angst voor vuurwerk van hond of kat. Telizen bevat de werkzame stof L-theanine. L-theanine komt van nature voor in groene thee en geeft via een drietal wegen het signaal ‘ontspanning’ af op hersenniveau. Daardoor zwakt het een reactie door abnormale angst af, werkt het rustgevend voor hond en kat en verhoogt het de leercapaciteit.

Het verdient aanbeveling om minimaal 2 maanden voor de jaarwisseling met Telizen te starten voor het beste effect. Lees meer over de juiste Toepassingsmogelijkheden hond/kat en dosering van Telizen bij vuurwerkangst of doe de Test, is uw hond of kat angstig?

Telizen, eerste aanpak bij honden en katten met:

     angst voor mensen, andere dieren of een bepaalde situatie
     angst door verandering in de woon- of familiesituatie
    angst op straat

Voor meer informatie over vuurwerkangst en andere mogelijkheden van Telizen kunt u altijd terecht op www.vuurwerkangst.nl of informeer tijdig bij uw eigen dierenarts.

Vuurwerkangst hond en katTags: