6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 27

Written by: Virbac Nederland
27-12-2012 07:40 

Wegens succes herhaald in 2013: Seminar voor paraveterinairen!

In aanloop naar de aftrap van de Maand van de Gebitscontrole staat zaterdag 12 januari 2013 in het teken van het seminar voor praktijkassistenten. Het is de tweede keer dat deze wordt georganiseerd als onderdeel van de Maand van de Gebitscontrole. Vorig jaar mochten we ruim 400 assistenten van dierenartsenpraktijken uit het hele land verwelkomen.

 Tijdens de evaluatie van vorig jaar gaf 87% van de bezoekers aan zeker weer deel te nemen aan dit seminar. Per praktijk mogen twee assistenten zich inschrijven en kunnen zich nog eens twee collega’s op de wachtlijst worden geplaatst.

Vast staat wel al dat Frans Knaake en Marnix Lamberts, beiden actief lid van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde, ingaan op gebitsproblemen en specifieke casussen. De inhoud is mede gebaseerd op de gegeven feedback en wensen die vorig jaar tijdens de evaluatie zijn geuit.

Eveneens zal Pascale Fuchs van Veterinair Organisatiebureau Vitaux successen laten zijn van activaties in de praktijk, maar ook geslaagde samenwerkingen tussen bijvoorbeeld dierenartspraktijken en dierenspeciaalzaken tijdens de Maand van de Gebitscontrole.

Locatie : Burger’s Zoo, Arnhem
Maand van Gebitscontrole 2013
Programma
9.00u Inloop
Presentaties (incl. koffiepauze)

13.00u Lunch
met aansluitend de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het park te bezoeken.

Inschrijven
Schrijf  GRATIS in voor de assistentendag!

Speciaal voor de assistenten van de dierenartspraktijk houden we zaterdag 12 januari een seminar over gebitsverzorging. Praktijken die deelnemen aan de Maand van de Gebitscontrole 2013 mogen medewerkers GRATIS naar deze assistendag laten komen.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Tags: