12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 2

Written by: Virbac Nederland
2-1-2014 13:36 

Logo KA GZDDe aftrap voor de Klinische Avonden Gezelschapsdieren 2014, met als onderwerpen Inwendige Ziekten en Voeding, vindt plaats op dinsdag 21 januari 2014 a.s in Golden Tulip Jagershorst te Leende.

Internist Marieke Dijkstra zal tijdens haar presentatie ‘Oorzaken, diagnostiek en behandeling van "triaditis" bij de kat en IBD/ARD bij de hond’, o.a. ook ingaan op antibioticumgebruik bij genoemde aandoeningen.

Meteen aansluitend (!) per onderwerp van Marieke Dijkstra, zal Esther Hagen ingaan op de ‘Voeding van de anorectische patiënt met pancreatitis, nierfalen en IBD, én de (on)mogelijkheden van rauw vlees voeding‘. De expertise van Esther Hagen ligt op het  gebied van (veterinaire) voeding van gezelschapsdieren.

De avonden starten om 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 19.30 uur. Deelname kost slechts € 29,50 incl. btw per persoon. Na afloop kunt u tijdens de borrel bijpraten met uw collega’s. Aan de Klinische Avonden 2014 zijn 2 nascholingspunten toegekend. Het CKD vraagt u hiervoor uw Uniek Dierenarts Nummer (UDN) in te vullen.
Inschrijfbutton
We verwelkomen u graag op één van de Klinische Avonden!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.