12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 9

Written by: Virbac Nederland
9-1-2014 04:38 

Groep Geneeskunde PaardIn 2014 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 8ste keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Dit jaar presenteren wij u naast gedegen vakinhoudelijke onderwerpen wederom een onderwerp dat ingaat op uw ondernemerschap. Wij zijn verheugd te melden dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.
 
Play buttonVoor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden. Klik op de button voor de persoonlijke uitnodiging van springruiter Erik van der Vleuten en directeur van het KWPN Johan Knaap.

Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

De Avonden worden gehouden op:
•    dinsdag 25 februari: Springstal van der Vleuten in Asten (Someren)
•    woensdag 26 februari: KWPN Centrum in Ermelo  


Klinische Avonden paard 2014UDigitaal inschrijven kan deze nuttige en gezellige avond beleven voor slechts € 49,50 p.p. incl. BTW. Schrijf u nu digitaal in! Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd.

Door een interactief en uitdagend programma, brengen de GD, PAVO en Virbac u informatie, die direct toepasbaar is in de praktijk. Naast kennis en innovatie ontmoet u collega’s op een leuke locatie.

Dus graag tot ziens op één van deze avonden!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.