12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 5

Written by: Virbac Nederland
5-5-2014 10:17 

Virbac GewrichtsondersteuningSuccesvolle behandeling van osteoarthritis betekent naast management van overgewicht, pijn en ontsteking, ook ondersteuning en bescherming van het kraakbeen in combinatie met gecontroleerde belasting van het gewricht.

Virbac 'Whole Animal Health' stelt u in staat om arthrose effectief te bestrijden met NSAID's, chondroprotectoren en veterinaire dieetvoeding onder één dak! Met Inflacam, Joint Articulation Dog en Fortiflex biedt Virbac een volledige formule tegen alle facetten van ostheoarthritis!

Onderscheidende aanpak van Joint Articulation Dog dieetvoeding!
Veterinaire dieetvoeding arthroseHet Vet Complex assortiment is het unieke resultaat van 40 jaar veterinair-farmaceutische expertise en 20 jaar ervaring met diervoeding en onze ‘Whole Animal Health’ benadering. Dit betekent het verstrekken van preventieve en therapeutische voedingen aan gezelschapsdieren tijdens elke levensfase en voor een breed scala van aandoeningen. Centraal in het concept ‘Whole Animal Health’ staat de voeding die een sleutelrol speelt in de preventieve en therapeutische gezondheidszorg.

● Vet Complex Joint Articulation Dog beperkt overgewicht, ondersteunt het gewricht met GlucosAminoGlycanen (GAG), is verrijkt met omega-3 vetzuren (o.a. Eicosapentaeenzuur) en anti-oxidanten zoals vitamine E, lycopeen en selenium.
 
Bewezen klinische effectiviteit van Fortiflex!
Arthrose is in de meeste gevallen een lange-termijn behandeling om het gewrichtskraakbeen in conditie te houden, opbouw van het kraakbeen te stimuleren en chronische ontsteking te verminderen. Zeker 25% van de oudere honden lijdt aan klinische arthrose maar ook bij de oudere kat wordt regelmatig arthrose vastgesteld.
Fortiflex: klinisch bewezen gewrichtsondersteuning
Fortiflex Advanced Formula bevat een gepatenteerde combinatie van:
● Chondroïtinesulfaat dat zorgt voor behoud en herstel van het vochtgehalte in het kraakbeen en de kraakbeenfunctie. Het remt kraakbeenafbraak en het chronisch ontstekingsproces af en stimuleert kraakbeenopbouw.
● Chitosan (een voorloper van glucosamine) ondersteunt de aanmaak van kraakbeen en vermindert afbraak van chondroïtinesulfaat door verteringsenzymen. Het bevordert resorptie en transport van chondroïtinesulfaat door de darmwand zodat het werkelijk daar komt waar het nodig is: in het kraakbeen!.
● Epigallocatechinegallaat (EGCG) en selenium (beide anti-oxidanten) hebben een positief effect op de kraakbeen-synthese en remmen kraakbeendegeneratie.

Fortiflex Advanced Formula draagt bij aan het handhaven van een gezond bewegingsstelsel van hond of kat.

Inflacam: bevordert herstel bij ontsteking en pijn!

Inflacam is een NSAID op basis van meloxicam, de toonaangevende NSAID in de diergeneeskunde, en wordt gebruikt ter verlichting van de klinische symptomen van ontsteking en pijn bij zowel acute als chronische aandoeningen bij honden en katten.

Virbac Gewricht-behandelingMet behulp van de smakelijke kauwtabletten voor de hond in 1 & 2,5 mg per tablet, de 1.5 mg/ml orale suspensie voor de hond en het injectiepreparaat 5 mg/ml voor hond en kat wordt herstel bevorderd bij ontsteking en pijn. Inflacam kan ingezet worden bij acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat en ter vermindering van post-operatieve pijn na orthopedische- of weke delen chirurgie (bijv. na ovariohysterectomie).


Virbac helpt u mee om uw huisdier bewegelijk te houden ook op oudere leeftijd!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.