12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 27

Written by: Virbac Nederland
27-11-2014 02:53 

Werkgroep Veterinaire TandheelkundeVirbac Oral Care Program'Practical Dentistry' trough the eyes of an expert!

Tandheelkundig Sympsoium 2015 Dr. Alex Reiterde Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2015 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging het Tandheelkundig Symposium: 'de nieuwe Dimensie!' dat zal plaatsvinden op zaterdag 24 januari 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Tijdens deze inspirerende 2de WVT lustrum dag zullen alle dimensies van het vakgebied tandheelkunde voor zowel veterinairen als paraveterinairen aan bod komen. Wij zijn verheugd dat erkend Amerikaans en Europees specialist veterinaire tandheelkunde dr. Alex Reiter (US) zich bereid heeft gevonden om naar Nederland te komen. Dr. Reiter is een zeer gewaardeerd en gedreven congresspreker wereldwijd. Met de uitstekende catering en het spetterende gezamenlijke middagprogramma, zult u na afloop met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts keren!
Tandheelkundig Symposium 2015
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Het WVT symposium zal in samenwerking met Virbac op zaterdag 24 januari 2015 bij de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvinden. Jaarbeurs Utrecht is dé ontmoetingsplek van Nederland waar men kennis deelt en vermenigvuldigt. Het congrescentrum Supernova, gelegen op de 2de etage, biedt een omgeving die mensen in staat stelt vooruit te kijken en zich open te stellen voor nieuwe inzichten met een bijna buitenaardse ambiance. De fonkelnieuwe zalen zijn voorzien van de meest kleurrijke,  sfeervolle en comfortabele ambiance. Het is daarmee een uitermate geschikte locatie om het Themaplein Gebitsverzorging  2015 te organiseren.
Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Tandheelkundig Symposium 2015Tandheelkundig Symposium 2015
Naast het WVT symposium zal tegelijkertijd het symposium voor paraveterinairen gehouden worden als startschot van de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2015’.

Het is de vierde keer dat dit evenement wordt gehouden en als tweede keer geïntegreerd met het WVT Symposium. Initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging, Pedigree en Whiskas, slaan hiermee de handen ineen met partners WVT, Virbac, AUV Veterinary Services, GD, Royal Canin en Proteq Dier en Zorg om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.
 
Schrijf u nu in met korting!
Digitaal inschrijvenAls u zich vóór 20 december 2014 inschrijft voor het symposium dan betaalt u voor het paraveterinair programma slechts € 25 i.p.v. € 35 per persoon incl. BTW en voor het veterinair programma slechts € 195 i.p.v. € 215 per persoon incl. BTW! U ontvangt de factuur na de bevestiging van inschrijving.

Interesse in de komende WVT dag? Dan kunt u als veterinair tandheelkundig team zaterdag 24 januari niet ontbreken bij het Tandheelkundig Symposium 2015, gehouden in de Jaarsbeurs te Utrecht! Ga naar www.virbac.nl/inschrijven voor meer informatie of om u digitaal in te schrijven.

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac kijken uit naar uw komst!


Tandheelkundig Symposium 2015


                                                                    

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.