2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 23

Written by: Virbac Nederland
23-11-2016 08:49 

'een Station verder in de Veterinaire Tandheelkunde!'
Tandheelundig Symposium 2017Zaterdag 28 januari 2017, Rijtuigenloods Amersfoort

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2017 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren, AUV Veterinary Services en Miele wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Innovatief & uniek in veterinair Nederland!

Dr. Hanne KortegaardTijdens deze inspirerende dag zullen vele dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. DDr. Gottfried Morgeneggoor het uitgebreide programma aan spraakmakende, praktische en informatieve lezingen met o.a. gerenommeerde gastsprekers zoals dr. Hanna Kortegaard, specialist veterinaire tandheelkunde uit Denemarken en dr. Gottfried Morgenegg, tandheelkundig dierenarts en dr. Gery mazeland, humaan tandarts-orthodontist.

Daarbovenop zal de fantastische en centrale locatie te Amersfoort, de uitstekende catering en de up-to-date infomarkt van de veterinaire toeleveranciers, u na afloop met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts doen keren.

Maand van de Gebitsverzorging 2015U zult zien dat u zich op het juiste spoor bevindt!

Tandheelkundig Symposium 2015
Zaterdag 28 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2017!

Hygiëne in de tandheelkundige behandelruimteNaast meerdere praktische lezingen gegeven door leden van de WVT, zal er ook dit jaar een bijzonder aanvullend programma zijn voor de paraveterinairen.

zo ook door Harry Oussoren, voorzitter van de landelijke Vereniging van Deskundige Steriele Medische Hulpmiddelen
(VDSMH) en bestuurslid van de World Federation for Hospital Sterile Sciences (WFHSS). die met praktische tips & tricks uw ‘Hygiëne in de tandheelkundige behandelruimte’ succesvol gaat optimaliseren!

Dr. Corrin WallisDaarnaast zal niemand minder dan dr. Corrin Wallis, Senior Research Scientist at the WALTHAM Centre for Pet Nutrition, een uiterst boeiende lezing geven over Canine and feline oral health - separating science fact from science fiction’. Een goede reden om uw paraveterinairen mee te nemen naar Amersfoort waar ze hun oor te luister kunnen leggen.

Daarom is het uitermate zinvol als u zich samen met uw paraveterinairen, als team toegelegd op de tandheelkunde binnen uw praktijk, in te schrijven!

Digitaal inschrijven
U kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2017.Tandheelkundig Symposium 2017 

Tags: