5 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 23

Written by: Virbac Nederland
23-3-2017 09:50 

'Initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging (Pedigree & Whiskas), de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac slaan de handen ineen met partners, Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional. E evaluatie laat zien dat de deelnemers met veel enthousiasme en motivatie terugkijken op het jaarlijkse Tandheelkundig Symposium georganiseerd voor veterinairen en paraveterinairen, als opwarmer voor de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2017’. Bekijk de video.

Tandheelkundig Symposoum 2017 

Zaterdag 28 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2017!

Tijdens deze inspirerende dag werden de deelnemers op het juiste spoor gezet van het vakgebied tandheelkunde. Door het uitgebreide programma aan spraakmakende lezingen & wagonsessies, de fantastische en centrale locatie te Amersfoort, de uitstekende catering en de
up-to-date infomarkt van de veterinaire toeleveranciers, keerden de deelnemers na afloop met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts!

Tags: