1 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mrt 20

Written by: Virbac Nederland
20-3-2018 15:10 

Goede voeding is niet alleen belangrijk voor de dagelijkse gezondheid en het welzijn van honden en katten. Voeding staat centraal in alle levensfasen voor de opbouw, het onderhoud en het behoud van een optimale gezondheid.

VIRBAC, SPECIALIST IN DIERGEZONDHEID EN DIERVOEDINGVirbac Celebrating 50 years of Animal Health - 1968-2018
Het Veterinary HPM assortiment is het unieke resultaat van 50 jaar veterinair farmaceutische expertise en ruim 25 jaar ervaring met diervoeding én onze overtuiging in diergezondheid! Dat betekent het verstrekken van dieet- & gezondheidsvoedingen aan gezelschapsdieren tijdens elke levensfase en voor een breed scala van aandoeningen.

NIEUW! SENSITIVE DIGEST: VOOR HONDEN MET EEN GEVOELIG MAAGDARMSTELSEL
Veterinary HPM - Sensitive DigestEen gevoelig maagdarmstelsel is dagelijkse realiteit bij sommige gezonde honden. Onderzoek toont aan dat tot 28% van de huisdiereigenaren aangeeft dat hun hond spijsverteringsproblemen heeft.* De VETERINARY HPM range biedt kwalitatieve voeding voor alle honden. Sensitive Digest is daarom speciaal geformuleerd voor middelgrote & grote honden met een gevoelig maagdarmstelsel. Veterinary HPM - Sensitive Digest

Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Virbac voor middelgrote & grote honden een specifieke formulering ontwikkeld waarvan is bewezen dat binnen 1 maand een significante verbetering van alle verteringsparameters wordt gerealiseerd.** 

De nieuwe producten Large & Medium Sensitive Digest Adult én Neutered Dog Large & Medium Sensitive Digest Adult (3kg &12kg) bevatten rijst als enkelvoudige bron van zetmeel in een laag gehalte en dierlijke eiwitten van zeer hoge kwaliteit. Honden met een gevoelig maagdarmstelsel beschikken nu ook over hun eigen unieke VETERINARY HPM voeding.

WAAROM IS VETERINARY HPM ANDERS?
Tot wel 10 gezondheidsvoordelen met Veterinary HPMElke hond - ook die van u - is een carnivoor, die voeding nodig heeft die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte. Echter, veel hondenvoedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten een overmatige hoeveelheid  zetmeel of granen.

WIST U DAT?
66% van de voedingen voor de volwassen hond een plantaardig ingrediënt als hoofdingredient heeft?*

Dankzij het nutritionele profiel en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM  eer dan alleen een onderhoudsvoeding. Het biedt een breed  spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en gezondheid ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie over Veterinary HPM en Sensitive Digest. 

*Gemiddelde van beschikbare onderhoudsvoedingen voor de volwassen hond in het veterinaire kanaal. Interne analyse uitgevoerd in Frankrijk, September 2015 - Vergelijkende data van officlële product websites.
**Bewezen effectiviteit door Virbac (publicatie studie JVMS; bij 121 gevoelige honden, 2017).

Veterinary HPM Sensitive Digest Adult Dog - de juiste voeding, zelfs voor de meest gevoelige

 

Tags: