10 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

okt 1

Written by: Virbac Nederland
1-10-2018 05:42 

Veterinary HPM - Pet FIT ClubVETERINARY HPM - PET FIT CLUB - GEWICHTSVERLIESPROGRAMMA


WAT IS DE PET FIT CLUB?
Virbac kiest met VETERINARY HPM bewust voor een gewichtsverliesprogramma voor gezelschapsdieren met een positieve insteek. Vandaar ook de naam Pet FIT Club. Het motto is dan ok om op een gemakkelijke & effectieve manier voor gezonde & gelukkige huisdieren te zorgen!

Obees of niet, honden en katten zijn carnivoren. De VETERINARY HPM therapeutische voedingsrange is gebaseerd op een Hoog Eiwit- Laag Koolhydraat formulering, waarbij gemiddeld meer dan 90% van het eiwit van dierlijke oorsprong is. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten.*

Het resultaat is een therapeutische voeding ter vermindering van overgewicht die zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een carnivoor. Overgewicht & obesitas betekenen een verhoogd risico op het ontwikkelen van een reeks van aandoeningen zoals bijv. suikerziekte, gewrichtsproblemen, gebitsproblemen of zelfs tumoren. Gewicht doet er dus wel degelijk toe!

Veterinary HPM - Pet FIT Club

 

 

 

Bekijk de video’s op onze website www.virbac.nl of op ons Virbac Nederland Youtube kanaal.

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op onze Veterinary HPM website.

 


 

 

* Gemiddelde eiwit en koolhydraat hoeveelheden in dieetvoeding voor hond en kat (droogvoer) voor de meest voorkomende aandoeningen (exclusief nierfalen) beschikbaar in de Europese markt. Interne analyse uitgevoerd in Frankrijk, November 2016. Vergelijking gegevens verzameld via officiële product websites.

Drs. DVM Herman Kruijsen
 

Tags: