6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 2

Written by: Virbac Nederland
2-1-2019 11:14 

Klinische Avonden Rund 2019In 2019 organiseert Virbac voor de 3de keer de Klinische Avonden Rund voor rundveedierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 2 bevlogen sprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. 

Het programma biedt u waardevolle presentaties om uw kennis van Integrated Pest Management op het rundveebedrijven te optimaliseren. Daarnaast presenteert de GD de laatste inzichten in de de emerging & resurging vector-born diseas bij het rund in Nederland. 

Door een interactief en uitdagend programma, brengen de Gezondheidsdienst voor Dieren, KAD en Virbac Nederland u informatie, die direct toepasbaar is in de praktijk. Naast kennis en innovatie ontmoet u collega’s op een leuke locatie. U wilt de KAR toch zeker niet missen?

SprekersInschrijfbutton Icovet

 Drs. Debora Smits - Rundveedierenarts GDDrs. Debora Smits, in 1999 afgestudeerd in de richting landbouwhuisdieren, werkt sinds 2013 voor de GD naast haar werk als dierenarts in de praktijk. Sinds 2015 is zij volledig in dienst bij de GD, als onderdeel van het monitoringsteam (Veekijker). Binnen de Gezondheidsdienst voor Dieren is zij betrokken bij diverse projecten en het uitvoeren van bijbehorende bedrijfsbezoeken. Daarnaast is zij inmiddels ook actief als IKM-trainer.

Dhr. ing. Erik van Gestel - KADTijdens zijn presentatie ‘Integrated Pest Management’ zal dhr. ing. Erik van Gestel ingaan op de integrale aanpak vliegenoverlast in rundveestallen. Als afgestudeerd ingenieur werkt hij sinds 2015, na een ruime periode binnen een plaagdierbeheersbedrijf, bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen als adviseur en docent. Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) in Wageningen is hét landelijke kenniscentrum voor informatie, advies, opleidingen en onderzoek op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren. 

De data en locaties van de Klinische Avonden Rund zijn:

Klinische Avonden Rund 2019Dinsdag 12 maart 2019 - Gezondheidsdienst voor Dieren 
Klinische Avonden Rund 2019Woensdag 13 maart 2019 - Van der Valk Hotel Wolvega
Klinische Avonden Rund 2019Donderdag 14 maart 2019 - Van der Valk Hotel Hertogenbosch-Vught 

Kosten voor deelname: € 55,- per persoon. Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen.

Tags: