6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 19

Written by: Virbac Nederland
19-11-2012 07:56 

Speed range sneltesten hond en kat

De lichamelijke verschijnselen van oestrus bij de hond vormen slechts een onnauwkeurige indicatie voor ovulatie en zijn niet voldoende om het optimale tijdstip voor dekking of inseminatie te bepalen. Vaginale uitstrijkjes vormen de gouden standaard om het begin van de oestrus vast te stellen, maar zijn niet de meest accurate methode om het optimale tijdstip voor een inseminatie of dekking vast te stellen.

Na het monitoren van de stadia van de pro-oestrus door middel van vaginale uitstrijkjes kan de Ovulation Test gebruikt worden om het optimale tijdstip voor dekking of inseminatie vast te stellen. U heeft binnen 15 minuten het resultaat! Bovendien maakt het vaststellen van het ovulatiemoment het mogelijk om de werpdatum, 63 dagen (+/- 1), in te schatten.

De Speed Ovulation Test voor honden:
Deze test is 14 maanden houdbaar tussen de +2 °C en +8 °C
Speed Ovulation Test

De kleine aantallen per verpakking, korte afleestijd, lange houdbaarheid en eenvoudig uitvoerbare testen maken de Speedrange sneltesten erg toegankelijk voor elke praktijk. Binnen 15 minuten heeft de dierenarts de uitslag en kan met gericht advies de dekking of inseminatie ingezet worden.

Meer informatie over de complete Virbac range met veterinair diagnostische sneltesten vindt u op www.speedrange.nl

Tags: