10 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 17

Written by: Virbac Nederland
17-12-2012 13:39 

Virbac Animal Health                                     De Gezondheidsdienst voor Dieren                                         Pavo

Ook in 2013 organiseren de GD, Pavo en Virbac weer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Graag willen we u hiervoor van harte uitnodigen. Vorig jaar mochten wij bijna 250 paardenpractici verwelkomen op het Praktijkcongres Osteochondrose!

Tijdens de Klinische Avonden Paard 2013 komen twee thema’s aan bod.
Het eerste thema ’Leidt bloedonderzoek tot goud in de paardensport?’ zal gepresenteerd worden door Maarten van der Heijden, Technisch directeur  Topsport en Internationale zaken van de KNHS en Arie Hoogendoorn, teamveterinair van de KNHS. Beiden zijn nauw betrokken bij het project gezondheidsmonitoring van sportpaarden op weg naar de Olympische Spelen London 2012 en zullen u nieuwe inzichten geven over succesvolle veterinaire begeleiding.

Het tweede onderwerp ‘Crisis bestaat niet, alleen maar slecht gemanagede issues!’ zal worden ingevuld door St. Anna-advies. St Anna advies combineert strategisch communicatieadvies met een vakinhoudelijke benadering. Het belangrijkste motto is: “De kracht van vermenigvuldigen is delen”.

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer een aantal inspirerende locaties gevonden. Voor aanvang van de lezingen is er gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en/of een demonstratie bij te wonen. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk stamppotbuffet. De Avonden worden gehouden op:

• woensdag 6 februari Anemone Horse trucks in Scherpenzeel 
• donderdag 7 februari Rendac in Son 
• woensdag 13 februari Mustad Benelux in Lelystad
• donderdag 14 februari Divoza Horseworld in Leek


Voor meer achtergrond informatie over de 4 locaties klikt u op de datums hierboven!

Digitaal inschrijvenU kan deze nuttige en gezellige avond beleven voor slechts € 35,- p.p. incl. BTW. U kunt zich nu digitaal inschrijven op www.virbac.nl/inschrijven of met bijgevoegd faxantwoordformulier.
Graag tot ziens op één van deze avonden!

 

 

Tags: