12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 20

Written by: Virbac Nederland
20-11-2013 11:06 

Logo KA GZDWe staan aan de vooravond van de Klinische Avonden 2014 met als onderwerpen Inwendige Ziekten en Voeding. Met behulp van uw suggesties hebben we een interessant en praktisch toepasbaar programma samen kunnen stellen. De aftrap voor deze serie van 5 lezingen vindt plaats op dinsdag 21 januari 2014 in Golden Tulip Jagershorst te Leende.

Internist mw. drs. Marieke Dijkstra en mw. dr. Esther Hagen-Plantinga zullen beiden zowel voor als na de pauze aan het woord komen! Marieke Dijkstra zal tijdens haar presentatie ‘Oorzaken, diagnostiek en behandeling van "triaditis" bij de kat en IBD/ARD bij de hond’, ook ingaan op soms diep gewortelde misverstanden.

Meteen aansluitend per onderwerp van Marieke Dijkstra, zal Esther Hagen ingaan op de ‘Voeding van de anorectische patiënt met pancreatitis, nierfalen en IBD, én de (on)mogelijkheden van rauw vlees voeding‘. Esther Hagen is universitair docent-onderzoeker aan de afdeling Diervoeding van de Faculteit Diergeneeskunde. Haar expertise ligt op het  gebied van (veterinaire) voeding van gezelschapsdieren.

De avonden starten om 20.00 uur, de ontvangst is vanaf 19.30 uur. Deelname kost slechts € 29,50 incl. btw per persoon. Na afloop kunt u tijdens de borrel bijpraten met uw collega’s. Aan de Klinische Avonden 2014 zijn 2 nascholingspunten toegekend. Het CKD vraagt u hiervoor uw Uniek Dierenarts Nummer (UDN) in te vullen.
Inschrijfbutton
We verwelkomen u graag op één van de Klinische Avonden!

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.