2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

sep 25

Written by: Virbac Nederland
25-9-2014 10:35 

Veterinaire tandheelkunde: 'de nieuwe Dimensie!'
Maand van de Gebitsverzorging 2015zaterdag 24 januari 2015, Jaarbeurs Utrecht

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2015 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners AUV Veterinary Services, Royal Canin en Proteq Dier & Zorg wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Innovatief & uniek in veterinair Nederland!

Tandheelkundig Symposium 2015Tijdens deze inspirerende dag zullen alle dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Als onderdeel van het Tandheelkundig Symposium zal het 10e symposium van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde in hartje Nederland, de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvinden. Tijdens het 2e lustrum pakt de WVT flink uit om u en uw paraveterinair(en) een geweldige dag te laten beleven: praktische en informatieve lezingen met o.a. gastsprekers Dr. Alex Reiter uit Pennsylvania,US en Dr. Nico Bezuur, tandartsondernemer. Samen met de uitstekende catering en een spetterend gezamenlijk middagprogramma zult u na afloop met een tevredenTandheelkundig Symposium 2015 gevoel en vol enthousiasme huiswaarts keren.Naast het symposium voor dierenartsen zal tegelijkertijd het paraveterinair symposium worden gehouden als startschot van de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2015’. De paraveterinairen zullen gedurende de ochtend diverse tandheelkundige lezingen gepresenteerd krijgen door o.a. de leden van de WVT en Waltham Center for Pet Nutrition.

Klik hier voor het uitgebreide overzicht van de programma's paraveterinair & veterinair.


Het grootste tandheelkundige evenement van 2015!

De samenwerking tussen dierenarts en assistent is een belangrijke sleutel. Niet alleen worden u en uw assistent in de ochtend ieder vakinhoudelijk ge-update; na de inspirerende gezamenlijke middagsessie weet u hoe de tandheelkunde op een professionele wijze, als een geolied team, aangepakt kan worden. En hier heeft u precies dé reden om gezamenlijk, als team, naar het Tandheelkundig Symposium 2015 te komen.
En het fraaie is, het levert nog geld op ook!

Daarom is het uitermate zinvol als u zich samen met uw paraveterinairen, als team toegelegd op de tandheelkunde binnen uw praktijk, in te schrijven!

Digitaal inschrijven
U kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2015.
Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan het congres een prachtig praktisch cadeau!

Early Bird Registration!

Klik hier als u geinteresserd bent in de 'Early Bird Registration'


Tandheelkundig Symposium 2015

Tags: