2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

okt 28

Written by: Virbac Nederland
28-10-2014 03:48 

Logo Klinische Avonden GezelschapsdierenDe onderwerpen voor de nieuwe serie Klinische Avonden Gezelschapsdieren 2015 zijn Pulmonologie en Dermatologie. Op donderdagavond 29 januari 2015 starten we deze nieuwe reeks in Golden Tulip Jagershorst te Leende.

Dr. Viktor Szatmári, specialist op het gebied van cardiologie en pulmonologie zal tijdens zijn lezing ‘Hoestende patiënten: röntgenogen  of educated guess?‘ aan de hand van casuïstieken de stappen doornemen op weg naar een juiste diagnose bij de hoestende hond en kat.


De tweede lezing ‘De richtlijn en het gebruik van topicale producten‘ wordt verzorgd door mw. drs. Jacqueline Sinke en mw. drs. Mieke Leistra. Deze specialisten Dermatologie vormen samen de afdeling Dermatologie van het Medisch Centrum voor Dieren. De 'Richtlijn voor bacteriële huidinfecties bij hond en kat' zal als leidraad fungeren voor deze dermatologische presentatie. Er zal met name aandacht besteed worden aan gebruik van topicale producten en antibiotica.
Inschrijfbutton
De avonden starten om 20.00 uur. Deelname kost slechts € 32,50 incl. btw per persoon.Tijdens de borrel na afloop, kunt u bijpraten met uw collega’s. Voor de Klinische Avonden 2015 is een accreditatie-aanvraag ingediend. Wij informeren u dat het Kwaliteitsorgaan Dierenartsen (KD) voor een correcte toekenning van uw punten vraagt om zowel uw geboortedatum als
uw Uniek Dierenarts Nummer (UDN).


We verwelkomen u graag op één van de Klinische Avonden Gezelschapsdieren!

Tags: