8 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 23

Written by: Virbac Nederland
23-5-2011 07:46 

Juni Chipmaand Virbac

Ook dit jaar is Virbac sponsor van Juni-chipmaand. Evenals voorgaande jaren zullen huisdierenbezitters door middel van een informatiecampagne gewezen worden op het nut en de noodzaak van het chippen en registreren van gezelschapsdieren. Zie ook: www.chipjedier.nl. Op deze site kunnen dierenartsen zoals gebruikelijk een actie of mededeling van de praktijk plaatsen. Huisdier eigenaren kunnen op deze site de praktijken vinden die een speciale actie aanbieden ter gelegenheid van de chipmaand.

 

GRATIS registratie bij BackHomeclub.nl

 

Voor huisdieren met een veilige, onbreekbare BackHome chip bestaat de mogelijkheid om een GRATIS registratie aan te maken op de site van www.BackHomeclub.nl Steeds meer eigenaren ontdekken de voordelen van deze moderne GRATIS registratie.  Deze registratie geeft de eigenaar de mogelijkheid om extra informatie, foto, vakantieadres, etc. toe te voegen en ook zelf te beheren. Daarnaast heeft de site een veel gebruikte “vermist!” service. Deze levert een waardevolle bijdrage aan het terugbezorgen van gevonden dieren en onderstreept daarmee het nut van de chip!

 

Chipnummer.nl: de nationale zoekmachine

 

De website www.chipnummer.nl is dé nationale zoekmachine voor het opzoeken van de eigenaar gegevens aan de hand van het chipnummer. Steeds meer praktijken plaatsen, als extra service voor hun cliënten, een link naar chipnummer.nl op hun website. Ook voor u een idee? Kopieer dan deze button en voeg de link www.chipnummer.nl toe. De site chipnummer.nl bevat naast de zoekfunctie ook algemene nuttige informatie over het chipppen, verwijzingen naar databanken en naar internationale zoekmachines.

chipnummer

Tags: