27 mei 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

okt 17

Written by: Virbac Nederland
17-10-2016 06:40 

De juiste balans in voeding ondersteunt een goede conditie en gezondheid van uw hond of kat.

Veterinary HPM veterinaire voedingElk VETERINARY HPM product heeft een verschillend «Global Preventive Profile», aangepast aan de specifieke conditie (gesteriliseerd of intact), gevoeligheden, leeftijd en activiteit van uw huisdier.

Met behulp van de 10 speciaal ontwikkelde video's worden de gezondheidsvoordelen van Veterinary HPM uitgelegd. Bekijk ze allemaal op ons youtube kanaal.

Overgewicht en obesitas zijn de meest bekende nutritionele gezondheidsproblemen bij honden en katten in de diergeneeskunde. Het is gekoppeld aan een disbalans tussen energieopname en beweging waarbij te veel energie wordt opgeslagen als lichaamsvet in het lichaam.Veterinary HPM - Obesitas

Wereldwijd onderzoek laat zien dat 50% van de honden en 45% van de katten overgewicht of zelfs obesitas heeft!

Overgewicht kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen bij hond en kat. Denk bijvoorbeeld aan suikerziekte of arthrose, waarbij overgewicht de klachten kan verergeren. 

Veterinary HPM heeft een laag koolhydraat – hoog eiwit samenstelling die het voorkómen van overgewicht en obesitas ondersteunt op basis van eiwitten:  
• Die de ontwikkeling van spiermassa (lean mass) in plaats van vetmassa in het lichaam ondersteunen.
• Die een groter verzadigingseffect dan koolhydraten (bijv. zetmeel) of vet realiseren.
 

Dankzij het nutritionele profiel (laag koolhydraat - hoog eiwit) en de nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten is Veterinary HPM meer dan alleen een onderhoudsvoeding. Het biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen.


Door de voeding van uw hond of kat aan te passen draagt u  bij aan een optimale gezondheid van uw huisdier.

Veterinary HPM Concept Banner

Tags: