27 mei 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

okt 18

Written by: Virbac Nederland
18-10-2016 06:43 

'Een Station verder in de Veterinaire Tandheelkunde!'
Maand van de Gebitsverzorging 2015zaterdag 28 januari 2017, De Rijtuigenloods Amersfoort

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2017 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren, AUV Veterinary Services en Miele Professional wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Innovatief & uniek in veterinair Nederland!

Tandheelkundig Symposium 2017 - VirbacTijdens deze inspirerende dag zullen vele dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Door het uitgebreide programma aan spraakmakende, praktische en informatieve lezingen met o.a. gerenommeerde gastsprekers zoals dr. Hanne Kortegaard, specialist veterinaire tandheelkunde uit Denemarken en dr. Gottfried Morgenegg, oud-voorzitter van de European Veterinary Dental Society & tandheelkundig dierenarts.

Daarbovenop zal de fantastische en centrale locatie te Amersfoort, een uitstekende catering en zal plaats bieden aan een uitgebreide up-to-date infomarkt van de tandheelkundige toeleveranciers. Na afloop van deze enerverende dag bent u als team weer op het juiste spoor gezet om de Veterinaire Tandheelkunde in uw praktijk nóg meer in beweging te brengen.

U zult zien dat u op het juiste spoor zit tijdens de symposium dag!

Tandheelkundig Symposium 2015
Zaterdag 28 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2017!

Wegens het enorme succes in de afgelopen jaren, zal ook dit jaar het paraveterinair symposium gehouden worden, naast het WVT symposium voor dierenartsen, als startschot van de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2017’. De lezingen kenmerken zich door hun praktische opzet en toepasbaarheid in de praktijk. De informatieve lezingen gaan in de ochtend over optimale zorg rondom de anesthesie bij konijnen en cavia’s, de hygiëne voor patiënt en het team, het maken van de perfecte dentale röntgenfoto en het belang van ‘care & maintenance‘ van de apparatuur waar je mee werkt. Het middagprogramma is gevuld met praktische tips en voorbeelden over optimale communicatie met de huisdiereigenaar zodra deze de praktijk binnenloopt. De middag wordt afgesloten met een lezing over feiten en fictie van de mondgezondheid bij hond en kat.

Al met al kunt u rekenen op een inspirerende en motiverende dag vol informatie!


Digitaal inschrijven

kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2017.Early Bird Registration!

Klik hier als u geïnteresseerd bent in de 'Early Bird Registration'
Tandheelkundig Symposium 2017

Tags: