2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 5

Written by: Virbac Nederland
5-12-2016 08:50 

Klinische Avonden paard 2017In 2017 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 11de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 3 topsprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. Wij zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

 Klinische Avonden Paard 2017 - Epplejeck

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden:
Epplejeck - Drachten:
De grootste ruitersportzaak van Nederland is ooit begonnen aan de keukentafel en is enorm gegroeid. Epplejeck is daarom dé nieuwe ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: jou fan maken.

Klinische Avonden Paard 2017 - Dressuurstal van BaalenDressuurstal van Baalen - Brakel:
DVB is de thuisbasis van Coby, Marlies en Marrigje van Baalen, hun team en alle leerlingen. DVB traint ruiters en paarden op alle niveaus, van beginnend tot Grand Prix, met plezier naar succes.

Klinische Avonden Paard 2017 - Stal RoelofsenStal Roelofsen - Raalte
Stal Roelofsen is gebouwd in 2009 en de accommodatie dient als thuisbasis voor de zusjes Dominique en Fabiënne Roelofsen. Hier trainen zij hun paarden en leiden hen op voor de toekomst. Samen met hun team zorgen zij ervoor dat de paarden de optimale training en verzorging krijgen. Betrokkenheid, toewijding en professionaliteit. Dat is waar Stal Roelofsen voor staat.

Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

Button Inschrijving KAP 2017De Avonden worden gehouden op:

• Dinsdag 7 februari - Epplejeck, Drachten
• Woensdag 8 februari - Dressuurstal van Baalen, Brakel
• Donderdag 9 februari - Stal Roelofsen, Raalte

 

U kan deze nuttige en gezellige middag/avond beleven voor slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal bij IcoVet.

Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als bij het CPD.

 

Dus graag tot ziens op één van de inspirerende locaties!

Tags: