2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 12

Written by: Virbac Nederland
12-12-2016 08:00 

Tandheelundig Symposium 2017de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren op zaterdag 28 januari 2017 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging het Tandheelkundig Symposium: 'een Station verder in de Veterinaire Tandheelkunde!' dat zal plaatsvinden op zaterdag 28 januari 2017 in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Bekijk de Vlog van drs. Marnix Lamberts.

3 praktische onderwerpen, wetenschappelijk onderbouwd door dr. Kortegaard

1.Endodontic treatment: why, when and how?

2. Interpreting radiology

3. Orthodontic treatment: challenges in orthodontics

Dr. Hanne Kortegaard

Dr. Hanne KortegaardDe WVT congresdagen worden gekenmerkt door een hoog gehalte aan praktische en actuele lezingen. Net als ieder jaar heeft de WVT zijn uiterste best gedaan om sprekers te vinden voor het programma die uitblinken in zeer praktische lezingen met voldoende diepgang en heldere uitleg. De WVT is dan ook zeer verheugd dat ook dit jaar een internationale spreekster, dr. Hanne kortegaard, zich bereid heeft gevonden om voor dit 12de WVT symposium naar Nederland te komen.

Hanne Kortegaard heeft na haar afstuderen als dierenarts in 1992 eerst een aantal jaren als algemeen practicus gewerkt. In 1998 begon zij zich toe te leggen op de veterinaire tandheelkunde en orale chirurgie aan de Universiteit van Kopenhagen en behaalde haar PhD in 2004. Hanne voltooide haar opleiding in de Veterinaire Tandheelkunde in 2016.

Hanne werkt als senior dierenarts op de Faculteit der Gezondheid- en Medische Wetenschappen van de Universiteit van Kopenhagen. Ze geeft al ruim 15 jaar (na)scholing aan studenten, dierenartsen en paraveterinairen. Naast haar werkzaamheden op de Universiteit levert zij ook tandheelkundige zorg bij de verschillende dierentuinen in Denemarken. Tel daar de talloze illustraties tijdens haar presentaties bij op en u kunt zich voorstellen dat u op het juiste spoor zit na deze symposiumdag!

Meer informatie over de andere sprekers vindt u op:

Digitaal inschrijvenTandheelkundig Symposium 2015


Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus schrijf nu in!

U kunt zich eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2017.

De kosten voor het dierenarts programma bedragen € 215 p.p incl btw. (early bird korting)

Tandheelkundig Symposium 2017

Tags: