1 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 17

Written by: Virbac Nederland
17-11-2017 10:28 

'Practical Feline Veterinary Dentistry!'
Maand van de Gebitsverzorging 2015zaterdag 27 januari 2018, Theater & Congrescentrum Orpheus Apeldoorn

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2018 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners Proteq Dier & Zorg, Gezondheidsdienst voor Dieren, Henry Schein en Miele Professional wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.


Innovatief & uniek in veterinair Nederland!
Tandheelkundig Symposium 2017 - VirbacHet Tandheelkundig Symposium 2018 heeft als thema ‘Tandheelkunde bij de kat´ en biedt een divers en inspirerend programma voor zowel de dierenarts als de paraveterinair. Laat u verrassen door zeer praktische lezingen van gerenommeerde sprekers in het prachtige en sfeervolle theater Orpheus. De makkelijk bereikbare centrale ligging van Orpheus in Apeldoorn en de uitstekende catering maken het een inspirerende locatie voor dit symposium. Ook de toeleveranciers zullen aanwezig zijn met een uitgebreide up-to-date infomarkt. Na afloop van deze feline tandheelkundige dag bent u als team weer volledig geactualiseerd om de Veterinaire Tandheelkunde in uw praktijk een extra boost te geven.

Tijdens deze inspirerende dag zullen vele dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Door het uitgebreide programma aan spraakmakende, praktische en informatieve lezingen met o.a. gerenommeerde gastsprekers zoals dr. Jerzy Pawel Gawor, Diplomate van de European Veterinairy Dental College en de American Veterinary Dental College. Daarnaast zal onderzoekswetenschapper dr. Corrin Wallis het belang van de flora in de mondholte van de kat presenteren en zal gedragswetenschapper dr. Tammie King ons op praktische wijze inzicht geven in kattengedrag.

Daarbovenop zal de fantastische en centrale locatie te Apeldoorn, een uitstekende catering en zal plaats bieden aan een uitgebreide up-to-date infomarkt van de tandheelkundige toeleveranciers. Na afloop van deze enerverende dag zult u als team met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts keren van deze Practical Feline Veterinary Dentistry nascholingsdag. 

Als u op zoek ben naar een goede en praktische basis voor de tandheelkunde bij de kat, dan zijn de lezingen onmisbaar!

Tandheelkundig Symposium 2015

 

 

Zaterdag 27 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2018!
Ook dit jaar zal het paraveterinair symposium gehouden worden als startschot van de ‘Maand van de gebitsverzorging 2018’. De lezingen, met als thema ´Tandheelkunde bij de kat´ kenmerken zich door hun praktische opzet, interactie en toepasbaarheid in de praktijk. De informatieve en uiterst toegankelijke lezingen gaan bijvoorbeeld over de afwegingen die gemaakt moeten worden bij het ‘trekken van kiezen’. Het gedrag van de huiskat wordt uitgebreid belicht net als kattengedrag specifiek bij gebitsproblemen.

Wij sluiten de middag zowel veterinair als paraveterinair af in theaterstijl.
Al met al kunt u wederom rekenen op een inspirerende en motiverende dag vol informatie!

Digitaal inschrijven

kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2018.Early Bird Registration!
Klik hier als u geïnteresseerd bent in de 'Early Bird Registration'

 

Tandheelkundig Symposium 2017

 

 

 

 

Tags: