1 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

dec 6

Written by: Virbac Nederland
6-12-2017 08:02 

Groep Geneeskunde Paard

In 2018 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 12de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 3 bevlogen sprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. Wij zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

 

Klinische Avonden paard 2017Het programma biedt u interactieve presentaties zoals ‘Kreupelheidsdiagnostiek - het oog van de meester vs techniek’ door paardendierenarts Nathan Wiggers met een voorliefde voor biomechanica en bewegingsanalyse. Veerle Vandendriessche, paardendierenarts en nutritionist bij Pavo zal u het zeer actuele thema presenteren: ‘Obesitas bij het paard - praktische love handles'. Welke praktische voedingsadviezen kunt u geven? Daarnaast doet het ons genoegen u te kunnen meKlinische Avonden Paard 2018 - locatiesdedelen dat ing. Arjan Ausma, Rabobank sectormanager en specialist paardenhouderij zich bereid heeft gevonden om u mee te nemen in de wereld van ‘Financiering van de dierenartspraktijk & cijfers uit de hippische sector’.  Als geen ander is hij in staat om u meer inzage te geven in financieringen van paardenpraktijken en -bedrijven, waar letten ze op, wat is belangrijk en wat gebeurt er in de sector?

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden.

Tijdens de nascholing is er een clinic en gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

De Avonden worden gehouden op:

  Manege & Vierspan team Chardon, Den Hoorn  Equestrian Centre de Peelbergen, Kronenberg  Stal Jede, Vledder

• Dinsdag 13 februari - Manege & vierspan team Chardon, Den Hoorn
• Woensdag 14 februari - Equestrian Centre de Peelbergen, Kronenberg
• Donderdag 15 februari - Stal Jede, Vledder

Button Inschrijving KAP 2018U kan deze nuttige en gezellige middag/avond beleven voor slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal bij IcoVet.

Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als bij het CPD.

Dus graag tot ziens op één van de inspirerende locaties!

Tags: