6 maart 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

apr 3

Written by: Virbac Nederland
3-4-2018 05:51 

Virbac introduceert het innovatieve FARMPACK® en FLEXIBAG® doseersysteem als een unieke combinatie voor eenvoudige toediening van Deltanil pour-on bij koppelbehandeling tegen uitwendige parasieten. 

Ontwikkeld met veehouders voor veehouders
In samenwerking met veehouders heeft Virbac de Farmpack & Flexibag ontwikkeld om zo op een praktisch en veilige manier koppelbehandeling toe te passen. De Farmpack rugzak met daarin de Flexibag maakt dat u als veehouder efficiënt en comfortabel uw dieren kan behandelen ongeacht de huisvesting. Dit zorgt voor minders stress bij uw dieren en optimaliseert u een doeltreffende vliegenbestrijding.

Deltanil presentaties & Houdbaarheid
Deltanil is nu verkrijgbaar in 3 praktische presentaties:0,5 L, 1 L en nieuw de 2,5 L Flexibag; 250 doseringen, houdbaarheid na openen 2 jaar (in combinatie met de Farmpack). Daarmee heeft u de mogelijkheid om meerdere keren tijdens het seizoen te behandelen.

Indicaties
Deltanil, een pour-on oplossing, is geregistreerd als middel voor het bestrijden van vliegen, luizen en teken bij runderen, schapen en lammeren. Voor een effectieve bestrijding tegen uitwendige parasieten, met name vliegen, is het zeer belangrijk dat u als veehouders tijdig start met de bescherming van uw vee. Daarnaast is Deltanil ook geregistreerd tegen schapenteken en myiasis! 

Meer informatie over de Deltanil Flexibag & Farmpack vindt u op www.virbac.nl

 

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.