6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 1

Written by: Virbac Nederland
1-11-2018 06:49 

Veterinary HPM - Pet FIT ClubVETERINARY HPM - PET FIT CLUB - GEWICHTSVERLIESPROGRAMMA

HOE WERKT DE PET FIT CLUB?
Uw dierenarts of paraveterinair zal een persoonlijk gewichtverliesprogramma voor uw huisdier samenstellen, gebruikmakend van een overzichtelijk stappenplan en de VETERINARY HPM dieetvoeding, speciaal geformuleerd voor gewichtsverlies. Deze diëten zijn zeer smakelijk en ontwikkeld om te voorzien in alle nutritionele behoeften terwijl uw huisdier op een verantwoorde manier gewicht verliest.

Gewichtsverlies diëten
Veterinary HPM - Weight producten W1 & W2Vaak stelt men de vraag: ‘waarom kan ik niet gewoon minder van de huidige voeding geven om mijn huisdier af te laten vallen?’ De reden dat uw dierenarts u een specifieke dieetvoeding voor gewichtsverlies adviseert, is omdat deze uiterst zorgvuldig is samengesteld. Zo krijgt uw huisdier voldoende binnen van de dagelijks benodigde hoeveelheid voedingsstoffen om gezond te blijven maar met een beperkt energiegehalte. Daarnaast zijn ze zo geformuleerd dat uw huisdier een gevoel van verzadiging heeft na een maaltijd zodat er minder kans is op ‘hongergevoel’.

Uw dierenarts is er om u te ondersteunen bij elke stap van het Pet Fit Club gewichtsverliesprogramma van uw hond of kat. Als er ook maar ook iets is waar u over twijfelt of vragen over heeft, schroom dan niet om het te vragen.
Zo maken wij uw huisdier weer zo gezond & gelukkig!Veterinary HPM - Pet FIT Club

Bekijk de video’s op onze website www.virbac.nl of op ons Virbac Nederland Youtube kanaal.

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op onze Veterinary HPM website.

Tags: