10 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 2

Written by: Virbac Nederland
2-1-2019 11:16 

Veterinary HPM - Pet FIT ClubVETERINARY HPM - PET FIT CLUB - GEWICHTSVERLIESPROGRAMMA

U herkent vast de 'ja maar' reactie wel:
‘te veel werk...
tijdrovend...
lage therapietrouw... ‘

Maar hoe start je een succesvol gewichtsverliesprogramma in jullie kliniek?
Virbac kiest bewust voor een positieve insteek vandaar ook de naam Pet FIT Club. Het motto is dan ook om op een leuke & effectieve manier voor gezonde & gelukkige huisdieren te zorgen! Een gewichtsverliesprogramma hoeft niet veel complexer te worden dan nodig en moet aansluiten bij de werkwijze van jullie kliniek of dat nu in een groot of klein team is.

Eens u de achterliggende redenen van het overgewicht kent kunt u een succesvol programma opstellen. Het Pet FIT Club programma kent een overzichtelijk stappenproces en start niet bij het eerste consult. Dat begint veel eerder namelijk met het bewust maken van uw cliënten van het het feit dat hun huisdieren overgewicht of, nog erger obesitas hebben.

Virbac heeft daarom een scala aan ondersteunende materialen onprint, bijvoorbeeld om en rond de weegschaal, maar ook digitaal beschikbaar.
 

 

Tijd is schaars en tijd besteden aan zaken die rendement opleveren staat onder druk. Daarom heeft Virbac speciaal voor u een digitaal pakket samengesteld met de focus op de Pet FIT Club, het gewichtsverliesprogramma van Veterinary HPM, om u in uw kliniek ook digitaal te ondersteunen. Het digitale pakket is gebruiksklaar en u kunt het toepassen in advertenties, nieuwsbrieven, op social media zoals Facebook en Twitter, of gebruik de materialen op de website van uw kliniek! Het pakket bevat o.a. hoge & lage resolutie afbeeldingen, video’s , teksten en banners, die u naar eigen wens kunt combineren met uw huisstijl. 

Bekijk de video’s op onze website www.virbac.nl of op ons Virbac Nederland Youtube kanaal.

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op onze Veterinary HPM website.

 


 

Tags: