9 augustus 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 9

Written by: Virbac Nederland
9-5-2019 15:51 

Veterinary HPM - Pet FIT Club - PitPatWat is PitPat? 
Met de PitPat dog activity monitor voor honden kunt u samen met de eigenaar de fitheid van een hond in de gaten houden door de activiteiten gedurende de dag te meten en er zo voor te zorgen dat ze voldoende en de juiste beweging krijgen. 

Hoe werkt het?
Dit slimme apparaat wordt bevestigd aan de halsband van een hond en meet zijn of haar activiteiten. Of de eigenaar nu thuis of op stap is, het houdt alle bewegingen bij en zorgt dat de hond voldoende actief is. Het kan zelfs een idee geven hoe actief het huisdier is wanneer de eigenaar niet thuis is, zodat, als dat nodig is, er een langere wandeling gemaakt kan worden wanneer de eigenaar weer terug thuis is. De vooruitgang kan met de gratis app gevolgd worden en de eigenaar krijgt aanbevelingen op basis van leeftijd, ras en activiteit van het huisdier.

Wanneer te gebruiken?
Om fit en gezond te blijven, is het belangrijk dat honden voldoende bewegen. Bewegen verbrandt niet alleen uit hun voedsel, maar het doet ook hun gewrichten werken en versterkt hun spieren, waardoor ze de krVeterinary HPM - Pet FIT Club - PitPatacht hebben om actief te blijven als ze ouder worden. Het kan handig zijn als u de richtlijnen voor een specifiek ras en leeftijd van een hond kent om ervoor te zorgen dat u het juiste schema maakt waar de hond ook van kan genieten. Wanneer de hoeveelheid activiteit van een hond gemonitord wordt terwijl de eigenaar niet in de buurt is, helpt het ze om de lengte van de wandelingen aan te passen om het huisdier in tip-top conditie te houden. 

Veterinaire specialisten onderschrijven de toegevoegde waarde van een dog activity monitor bij bijvoorbeeld een gewichtsverliesprogramma, castratie of revalidatie. 

Klik hier voor meer informatie over PitPat dog activity monitor of op ons Youtube kanaal voor de video's!
 

PitPat maakt onderdeel uit van de Veterinary HPM Pet FIT Club en is momenteel uitsluitend voor Veterinary HPM klanten beschikbaar.

Tags: