8 april 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jul 19

Written by: Virbac Nederland
19-7-2011 02:41 

De Nederlandse familie Kools is door een ongelukkige samenloop van omstandigheden hun hondje SWIFFER kwijt geraakt op de AIRE LES CHERES aan de A6, Autoroute du Soleil, ten noorden van Lyon.

Dagblad de Telegraaf besteedde aandacht aan de vermissing op de voorpagina van 19 juli. Hondje Swiffer heeft een BackHome chip met het nummer 981100000310458 en is geregistreerd in de database van de BackHome Club in Nederland. De registratie is ook vindbaar via de wereldwijde zoekmachine www.petmaxx.com.

BackHome is een merk van Virbac. Virbac Nederland schakelt via de eigen organisatie alle Franse zoekdiensten in om hondje Swiffer te vinden. Nederlandse vakantiegangers in Frankrijk of die reizen via de Autoroute du Soleil wordt gevraagd attent te zijn op een eventueel nog rondzwervende Swiffer, of bijv. meldingen van “gevonden” in bijvoorbeeld winkels.

Het signalement van Swiffer: Kruising Maltezertje, teefje, gesteriliseerd, met lange witte vacht, zwart rechter oor en een zwarte vlek bij de staart.

Hondje Swiffer vermist

Relevante internet adressen: www.backhomeclub.nl, www.petmaxx.com, www.virbac.nl.

Please retweet http://twitter.com/#!/VirbacNL

Tags: