9 augustus 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 13

Written by: Virbac Nederland
13-5-2019 07:05 

Veterinary HPM Urology RangeWelke voeding zorgt voor een gezonde kat?
Veterinary HPM Neutered Cat rangeVoeding met een laag koolhydraat - hoog eiwit samenstelling kan helpen bij het behoud van gezonde urinewegen. De opname van eiwit bevordert de wateropname van uw kat. Met de Veterinary HPM Neutered cat range, zal uw kat tot wel 30% meer water drinken vergeleken met andere brokken1. Een hoog gehalte aan dierlijk eiwit reguleert de zuurgraad van de urine wat helpt bij het voorkomen van steenvorming2. Een laag koolhydraatgehalte beperkt de kans op gewichtstoename en vetstapeling. De Veterinary HPM range helpt bij het behoud van een optimaal lichaamsgewicht & een gezonde balans tussen spieren- en vetmassa.

De functionele ingrediënten in Veterinary HPM zijn extract van artisjokbladeren die de urine van uw kat verdunt & chitosan, gewonnen uit schaaldieren, dat de absorptie van fosfaat en van de mineralen van stenen, beperkt.

Wat kunt u doen bij gediagnosticeerde urinewegaandoeningen?
Dan heeft de patiënt een dieetvoeding nodig die nauwkeurig samengesteld is voor deze specifieke aandoening. Veterinary HPM heeft voor urinewegproblemen 3 verschillende producten, gebaseerd op een laag koolhydraat - hoog eiwit gehalte.

Bekijk de video’s op onze website www.virbac.nl of op ons Virbac Nederland Youtube kanaal.

Vraag uw praktijkmedewerker om advies en informatie. 

Meer informatie over Veterinary HPM vindt u ook op www.virbac.nl/veterinary-HPM.
 

Tags: