12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 19

Written by: Virbac Nederland
19-1-2012 07:55 

Klinische Avonden Rund

 In navolging van de succesvolle klinische avonden paard en klinische avonden gezelschapsdieren worden er in juni 2012 ook Klinische Avonden Rund georganiseerd. Bijzondere locaties, gerenommeerde sprekers, actualiteiten en innovaties. Dat is wat de Klinische Avonden Rund 2012 u gaat brengen. Dus zorg dat u erbij bent en meldt u op tijd aan.  

 

Onderwerpen
Waarom zetten we koeien droog, en wat weten we van het effect van verkort droogzetten op diergezondheid? Ariette van Knegsel, onderzoeker aan de WUR, bespreekt de consequenties van droogzetten en doormelken.
Kun je met goede voeding sturen op een gezonde droogstand? Robert Meijer, innovatiemanager bij Hendrix UTD, staat stil bij de nieuwste innovaties op het gebied van voeding in de droogstand.
Christian Scherpenzeel, dierenarts uiergezondheid bij de GD, sluit de avond af met ontwikkelingen en tips in relatie met de droogstand en dierdagdoseringen.

Het interactieve, uitdagende maar vooral praktische programma wordt u aangeboden door de Gezondheidsdienst voor Dieren, Hendrix UTD en Virbac Nederland.Koeien stapmolen

Bijzondere locaties

Naast dit veterinair inhoudelijke gedeelte, bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen op een locatie waar u anders niet zo snel komt; een proefbedrijf voor de melkveehouderij, een mengvoerfabriek of het veenweide
innovatiecentrum. Voor meer informatie over de locaties.
 
Programma
Vanaf 16:30 uur bent u van harte welkom om het bedrijf te bezichtigen. Om 18.00u staat er een heerlijk nasibuffet voor u klaar en de avond eindigt om 22:30 uur na een gezellige borrel met bitterballen.
Voor het uitgebreidere programma.

Noteert u alvast de data in uw agenda:Inschrijfbutton

 

-    woensdag 6 juni 2012              Onderzoeksbedrijf ‘De Kempenshof’, Boxmeer

 

-    donderdag 7 juni 2012             Productielocatie Hendrix UTD, Zwolle

 

-    donderdag 14 juni 2012           Veenweide innovatiecentrum, Zegveld

De Klinische Avonden Rund brengt u innovatie, kennis en de gelegenheid om informeel bij te praten met uw collega’s voor slechts 45 euro/pp.

 

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar, meldt u dus snel aan!


Virbac NederlandHendrix UTDGD Deventer

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.