12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

feb 27

Written by: Virbac Nederland
27-2-2012 07:40 

De 3D-benadering van ontwormen van paarden

Door Herman Kruijsen DVM & Callum Blair BVMS MRCVS, Virbac Animal Health

Het probleem:
3D Ontworming PaardHet ontwormen van paarden met vaste interval doseringen, bijvoorbeeld iedere 12 weken, is momenteel nog de meest gekozen methode. Wetenschappelijke ontwikkelingen leren ons dat parasieten resistentie kunnen ontwikkelen, tenzij er een efficiëntere behandelings-methodiek wordt toegepast.

Wanneer de interval dosering methode wordt toegepast wordt deze keer op keer herhaald. Dit is echter niet langer een passende en duurzame oplossing voor het toekomstgericht en effectief ontwormen van paarden. Er zijn momenteel maar weinig werkzame bestanddelen beschikbaar die nog effectief zijn voor de ontworming van paarden. Daar moeten we dus erg voorzichtig mee omgaan om ook in de toekomst paarden effectief te kunnen blijven ontwormen!

De oplossing:
Een meer specifieke en accurate benadering van paarden ontworming toegespitst op het individuele paard. Dit kan nu bereikt worden met behulp van de 3D’s van ontworming

Diagnostiek
Dosering
Deskundig advies

Leer nu meer over het 3D ontwormen van paarden! Komend voorjaar zult u elke 2 weken een onderdeel van 3D Ontworming paard uitgelicht zien op onze actueel pagina.

Bent u geïnteresseerd in de 3D ontwormings video’s? klik hier
Kijk voor meer informatie op www.3dontworming.nl

3D Ontworming Paard

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.