12 april 2024
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

ACTUEEL

rss

ACTUEEL

Veterinary HPM - Pet FIT Club - PitPatOmdat deze dog activity monitor:
specifiek voor honden ontwikkeld is en geen afgeleide van een humaan product. Meer dan 40.000 honden en diverse rassen zijn trotse gebruiker van de betaalbare PitPat (advies verkoopprijs €49,-). De PitPat registreert verschillende, door de eigenaar geïniteerde, soorten van beweging. Daarnaast is de PitPat ongelofelijk robuust en overleeft zelfs een testbeet. De Pitpat is volledig waterdicht (zeewaardig) en met zijn 16g uitermate lichtgewicht. Door zijn compacte vorm past de Pitpat aan elke halsband met de bijgeleverde Velcro klittenband en de lange levensduur van de batterij maakt hem zeer gebruiksvriendelijk.

Lees meer over de voordelen voor uw kliniek volgens Mrs Dr. Myra Forster-van Hijfte, EBVS® European Veterinary Specialist in Small Animal Internal Medicine, Member of European College of Veterinary Internal Medicine - Companion Animals.

De Black Box voor uw hond
De dog activity monitor is het hart van elke PitPat. Eenmaal bevestigt aan de halsband van een hond regsitreert de 3-assige versnellingsmeter de bewegingen van een hond 24 op 7. De geavanceerde “dogorithms” analyseren elke 10Veterinary HPM - Pet FIT Club - PitPat minuten de complexe bewegingen om te bepalen welke activietit de hond gedurende die periode ondernam. Hiermee kan de dagelijkse afstand en verbrande calorieën geschat worden.

Een PitPat kan tot wel 10 dagen aan activieit opslaan alvorens deze uitgelezen moet worden. Elke keer als je op de oranje knop drukt wordt alle informatie via Bluetooth verzonden naar de gratis PitPat App voor definitieve registratie en analyse van de informatie die op overzichtelijk wijze wordt weergegeven. 

Klik hier voor meer informatie over PitPat dog activity monitor of op ons Youtube kanaal voor de video's!
 

PitPat maakt onderdeel uit van de Veterinary HPM Pet FIT Club en is momenteel uitsluitend voor Veterinary HPM klanten beschikbaar. Comments are closed.