6 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 5

Written by: Virbac Nederland
5-11-2012 07:18 


Speed range sneltesten hond en kat

Goede onderzoeksmethoden en diagnostica zijn van wezenlijk belang om de juiste diagnose te kunnen stellen. Virbac introduceert daarom een uitgebreid innovatief assortiment van sneltesten voor gezelschapsdieren onder de naam ‘BVT Speed range’. Momenteel wordt de ‘Speed range’ al in meer dan 30 landen verdeeld over 5 continenten toegepast.

De directe meerwaarde van de Virbac sneltesten is bewezen snelle en betrouwbare diagnostiek die bijdraagt aan een gerichte en verantwoorde behandeling.
Speed range sneltesten hond en kat
De kleine aantallen per verpakking, korte afleestijd, lange houdbaarheid en eenvoudige uitvoerbaarheid uit te voeren testen maken de Speed range sneltesten erg toegankelijk voor elke praktijk. De kwalitatieve sneltesten vertegenwoordigen een breed scala van o.a. infectieuze en parasitaire aandoeningen bij hond, kat, vogel en paard.

Specifieke sneltesten, zoals de Speed Biogram (detectie van bacteriën en antibioticumgevoeligheid) of de Speed Ovulation Test (progesteronbepaling binnen 15 minuten) bieden nieuwe mogelijkheden voor het optimaliseren van de diergeneeskundige zorg van de praktijk.

Meer informatie over de complete Virbac range met veterinaire diagnostische sneltesten vindt u op www.speedrange.nl

Tags: