12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 8

Written by: Virbac Nederland
8-5-2014 06:09 

DierenLoopFestival 2014


Virbac ondersteunt het sprankelende en informatieve festival met diverse activiteiten, waarbij mens en dieren(welzijn) centraal staan. Wil jij meer weten over het gedrag, behoeftes en verzorging van dieren én over de Dierenbescherming? Dan ben je bij het DierenLoopFestival aan het goede adres.

Je kunt kennismaken met het werk van de Dierenbescherming OverGelder en haar partners, waaronder het dierenasiel, de dierenambulance, de kitten- , egel- en konijnenopvang en het werk van organisaties zoals de dierenpolitie, de Landelijke Inspectiedienst en Amivedi. Verder zijn er workshops en demonstraties met honden en paarden, diverse wandeltochten waar je met of zonder je hond aan kunt deelnemen en gevarieerde stands.

Ook is er een uitgebreid kinderprogramma en zijn gezellige terrassen aanwezig waar je wat lekkers kunt nuttigen. Thema’s als diergerelateerd onderwijs en het Beter Leven Kenmerk komen ook aan bod. Bovendien vieren we het 150-jarig bestaan van de Dierenbescherming. Dit alles omlijst door live muziek op diverse locaties op een heel mooi groen stukje Nederland.
Kortom, een leuke dag uit voor jong en oud!

Meer informatie vindt u op:
www.dierenloopfestival.dierenbescherming.nl
www.facebook.com/dierenloopfestival

Praktische wetenswaardigheden

Tijd:
Het DierenLoopFestival is geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Locatie:
Op het prachtige landgoed van Hotel Huis Te Eerbeek, gelegen in het bosrijke dorp Eerbeek.
Adres:
Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek
Professor Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek

Kosten:
Gratis toegankelijk

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.