17 oktober 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

sep 18

Written by: Virbac Nederland
18-9-2014 05:56 

Lezing prof. HendriksVan 11 t/m 13 september jl. vond het European Society of Veterinary & Comparative Nutrition congres plaats in het Androculusgebouw van de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.

Onder bezielende leiding van dr. Ronald Corbee, Diplomate of the European College of Veterinary and Comparative Nutrition en werkzaam op de afdeling klinische voeding, trof het internationale gezelschap een zeer gevarieerd programma over alle aspecten van diervoeding.

Lezing prof dr. ir. Hendriks
Ook dit jaar ondersteunde Virbac als leverancier van hoog kwalitatieve veterinaire voeding, Vet Complex, het congres. De deelnemers maakten kans op fantastische prijzen door aandachtig te luisteren naar de lezing van hoogleraar prof. dr. ir. W. Hendriks, departement diervoeding van de faculteit Diergeneeskunde en Universiteit van Wageningen, getiteld 'The omnivorous dog dogma and carnivorous cat connection' en de vragen van de Quiz juist te beantwoorden. De prijzen werden uitgereikt door dr. Corbee en product manager veterinaire voeding drs. Herman Kruijsen. Het team van Virbac wenst de prijswinnaars heel veel plezier met de cadeau's!

Poster presentaties
Virbac veterinaire voeding presenteerde 2 studies in de poster presentatie sessies.
Klik op de afbeeldingen om de abstracts als pdf te lezen.
 
Poster presentatie Virbac kat Poster presentatie Virbac hondt
 


  
  
Wat is Vet Complex?

Virbac Vet Complex veterinaire voedingHet Vet Complex assortiment is het unieke resultaat van 40 jaar veterinair-farmaceutische expertise en 20 jaar ervaring met diervoeding en onze overtuiging in ‘Whole Animal Health’. Dat betekent het verstrekken van preventieve en therapeutische voedingen aan gezelschapsdieren tijdens elke levensfase en voor een breed scala van aandoeningen. Centraal in het concept ‘Whole Animal Health’ staat de voeding die een sleutelrol speelt in de preventieve en therapeutische gezondheidszorg.

Kortom: voeding gemaakt met de beste kwaliteit ingrediënten, die voldoet aan de hoogste dieetvoedingseisen, met zeer nauwkeurig gedoseerde actieve farmaceutische bestanddelen.

Klik hier voor meer informatie over Vet Complex veterinaire voeding!

Tags: