17 oktober 2019
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

apr 1

Written by: Virbac Nederland
1-4-2015 07:46 

Logo OuwehandsDinsdag 19 mei a.s. is er weer een Bijscholingsdag voor Paraveterinairen, deze keer in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De sprekers op deze dag zijn mw. dr. Christine Piek, drs. Rolf Nijsse en prof. dr. ir. Wouter Hendriks.

Christine Piek, specialist Inwendige Ziekten,zal bespreken welke parasieten je waar kan tegenkomen en welke risico’s dat met zich meebrengt voor dier en mens. Na de koffie vervolgt parasitoloog Rolf Nijsse de ochtend. Hij zal uiteenzetten wat er zoal aan parasieten mee terug kan komen uit Zuid-Europa en daarbij de nieuwste inzichten op gebied van (ont)wormen aanstippen.
Ter afsluiting van het ochtendprogramma wordt door Wouter Hendriks, hoogleraar Diervoeding, een nieuw voedingsconcept gepresenteerd!
 
De dierenarts van Ouwehands, Jan Bos, zal na de lunch vertellen over zijn werk in het Dierenpark en over ‘het Olifantenproject’, waarna een groepsgewijze rondleiding plaatsvindt. Na de rondleiding is nog voldoende tijd om op eigen gelegenheid door het park rond te wandelen. Inschrijven

Kortom, een dag die je als paraveterinair niet wilt missen!

Tags: